Horecamedewerkers

Snel het juiste personeel voor uw feest of evenement!

Horecamensen zijn echte vakmensen. Met gevoel voor gastvrijheid, oog voor detail en volop energie. Kwaliteiten die onmisbaar zijn voor een bijzonder feest of een geslaagd evenement. 

Snel schakelen, 24/7

Wij hebben een grote database met gekwalificeerd personeel. Wij kunnen dus snel schakelen en zijn 24/7 bereikbaar.

+10 jaar horeca ervaring

Wij hebben de beste mensen die jouw evenement tot een succes kunnen maken! Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij een begrip in de markt.

Horecapersoneel inhuren

Op zoek naar barmedewerkers, serveersters of ander horecapersoneel voor uw evenement? Ons horecapersoneel is ervaren en zet graag een stapje harder voor een vlekkeloze bediening.

Bediening met een glimlach

Ervaring is een belangrijk onderdeel in die selectieprocedure. Zo weten we precies welke medewerkers het meest geschikt zijn voor uw evenement. U kunt bij ons dan ook horeramedewerkers inhuren voor elk denkbaar evenement. Beurzen, festivals, bruiloften en meer…

Het is ook mogelijk om tijdelijk horecamedewerkers in te huren voor uw hotel of restaurant. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Snel horecamedewerkers inhuren?

Ook dat kan! Net als ons personeel werken we snel en flexibel, maar ook zorgvuldig en nauwkeurig. Op basis van uw wensen selecteren wij de medewerkers die het beste bij uw evenement passen. Zo kunt u rekenen op professionals die uw gasten op hun wenken zullen bedienen.

Ons horecapersoneel is flexibel inzetbaar. U kunt bij ons verschillende soorten horecamedewerkers inhuren, zoals:

$
Barmedewerkers

Uw gasten aan de bar krijgen snel een lekker drankje geserveerd

$
Bedieningsmedewerkers

Zij bedienen uw gasten aan tafel of lopen door de ruimte met hapjes en drankjes. 

$
Cateringmedewerkers

Zij serveren de lekkerste hapjes, houden de voorraden bij en zorgen dat alles steeds netjes opgeruimd wordt.

Maak kennis met de M&M methode

Horeca hand-out

M&M Entertainment tilt elk event naar een hoger niveau. Wij willen een eenheid creëren in alle handelingen. Het is van belang dat iedereen weet wat er van hem of haar word verwacht. En dat wij ook weten wat we van anderen kunnen verwachten. Graag geven we je alvast een kijkje in de keuken.

Waarom deze checklist?

Wij willen bedrijven helpen om van hun evenement de meest bijzondere happening te maken.

Wij garanderen 100% privacy. Je gegevens worden niet gedeeld.

Testimonials

Wat klanten over ons zeggen

Speciaal voor jou!

Wij tillen jouw evenement naar een hoger niveau, dat weten we zeker. Profiteer van onze royale introductiekorting en realiseer een onvergetelijk event!

Totale waarde: €398,-

t.w.v. € 218,-

Bonus 1: 

Reiskosten & reisuren vergoeding

Het maakt niet uit waar onze host of hostessen vandaan komen. De reistijd die zij kwijt zijn en de reiskosten die ze zouden moeten maken, daar heeft u geen omkijken naar. De kosten zijn bij deze eerste kennismakingsboeking geheel voor onze rekening.

t.w.v. € 105,-

Bonus 2: 

Hospitality consult

Persoonlijk contact is voor ons belangrijk. Door goed naar uw wensen te luisteren en onze ideeën met die van u te combineren, kunnen we een feest maken van uw evenement. Na het eerste contact maken we een afspraak waarbij we samen uw draaiboek doornemen. Daarna maken wij een heldere offerte, zodat u vooraf volledig weet waar u aan toe bent.

t.w.v. € 75,-

Bonus 3: 

Hospitality styling

U krijgt een geheel verzorgde hospitality styling inclusief accessoires.

@Instagram

Wij maken werk van uw evenement

M&M Entertainment bestaat sinds 2010. Daardoor beschikken wij over een enorm bestand van allerhande personeel, met een paar grote gemeenschappelijke delers: een goede opleiding, hardwerkend, ervaren en stijlvol. Want dat is waarop wij selecteren en waarmee wij ons willen onderscheiden.

Ons werk doen we ontspannen, geconcentreerd, punctueel en met veel plezier. Dat halen we keer op keer uit het creëren van de juiste sfeer, zodat ieder evenement een dankbare herinnering voor de organisator en gasten wordt. Want uw evenement is ons werk.

Blog

Vestibulum mattis consectetur ligula, id suscipit quam dapibus vel. Maecenas molestie, enim sit amet suscipit imperdiet, justo diam semper leo.

Hello world!

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Menu Links

Homepagina

Over ons

Over ons

Host & Hostessen 1

Host & Hostessen 1

Contact

Contact

Mail:
info@m-mentertainment.nl
Telefoon:
0639291399

Bedrijfsgegevens

Adres:
MMstraat 1
1134 AD Amsterdam

Blijft up to date

Subscribe to get the latest news, update and offer information.